2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Dzsudzsáknál nincs gyorsabb az Anzsiban

Először edzett együtt új csapatában Dzsudzsák Balázs és a korábbi világbajnok brazil Roberto Carlos.
Először edzett együtt új csapatában Dzsudzsák Balázs és a korábbi világbajnok brazil Roberto Carlos. A dagesztáni Anzsi Mahacskala két játékosa hamar összebarátkozott egymással, pedig a magyar balszélső lehagyta a futásban brazil társát az ausztriai edzőtáborban.

 

Laza nyújtás, majd keresztbe át a pályán – így készül a világbajnok Roberto Carlos az ausztriai edzőtáborban. Dzsudzsák Balázs árgus szemekkel figyeli a világsztár minden mozdulatát, még azt is, amikor Carlos a futás helyett inkább magyaráz társainak. Dzsudzsák Balázs már azon a sajtótájékoztatón is kiemelte Roberto Carlost, amikor bejelentette, hogy a dagesztáni Mahacskalához igazol.
„Roberto Carlost még annyira sem kell bemutatni, mint a másik brazilt, Tardellit és a szabály szerint még 5 orosznak is a pályán kell lennie.”

Forras:hirperec.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…