2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Junior Uszonyos és Búvárúszó Európa Bajnokság Miskolcon

Junior Uszonyos és Búvárúszó Európa Bajnokság Miskolcon

A miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszodában rendezik meg a 2011. évi Junior Uszonyos és Búvárúszó Európa Bajnokságot 2011. július 13 — 15-e között, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a magyar Búvár Szakszövetség együttműködési megállapodása alapján.

A Magyar Búvárszövetséghez beérkezett előzetes nevezések alapján, 18 ország 200-nál több versenyzője méri össze tudását a különböző látványosnak ígérkező versenyszámokban. A rendezők célja, hogy ezt az elfeledett sportágat Miskolcon tegyék újra népszerűvé.A verseny ünnepélyes megnyitója – a július 12-i edzésnap zárásaként – este 7 órakor lesz. Az Európa Bajnokságot a Magyar Búvárszövetség elnöke, Dr. Nyíri Iván nyitja meg.
A megnyitón beszédet mond a Nemzetközi Búvárszövetség — CMAS — elnöke Gaunard Michel és Kriza Ákos Miskolc polgármestere. A verseny védnöke Balogh Gábor, a miniszterelnök sportügyekért felelős tanácsadója (egykori olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok öttusázó).
A Kemény Dénes Városi Sportuszodában ünnepélyes keretek között emléktáblát állítunk az uszodánkban első alkalommal világcsúcsot javító versenyzőnek.
A versenyzők 3 napon keresztül küzdenek a minél fényesebb érmekért. Az előfutamok 9 órától, a versenyszámok döntői 16 órától kezdődnek.
Jegyek korlátozott számban a helyszínen kaphatók napi 800 Ft-os áron.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek