2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Nyári napok: Jamie Winchester, Király Viktor, és Noémi Virág riportja!

Nyári napok: Jamie Winchester, Király Viktor, és Noémi Virág riportja!

Jamie Winchester: „Nem a kedvenc évszakom a nyár. Nagyon sok idő megy el azzal, hogy kerülöm a meleget. Írországban nem vagyunk hozzászokva. Amikor nagyon beindul a kánikula, akkor van egy-két ír, és angol barátom, akikkel együtt járunk lihegni – találunk valahol egy légkondis kocsmát, és sajnáljuk magunkat. Egyébként imádom a nyarat, a hangulatát – a hőség, az egy megoldandó probléma.

 

Pár éve rákattantam arra, hogy Horvátország, és egy vitorlázó. Letettem tavaly a jogsit, úgyhogy mehetek kapitányként – összerakok egy 8 fős baráti társaságot, lemegyünk oda, és egy hétig azt csinálunk amit akarunk.”

 

Király Viktor: „A június a barátnőmmel egy tökjó hónap, mert most leszünk 1 évesek – gondolkozunk, hogy elmegyünk valahova. A nyári napokat, napsütést imádom, nyaralás szempontjából viszont az a fajta ember vagyok, aki szeret egy olyan helyre elmenni, ahol várost is lehet nézni.

Nekem egy furcsa mentalitásom van – lehet, hogy rossz, lehet, hogy jó -, én úgy állok hozzá a nyaraláshoz, hogy majd akkor nyaralok, amikor nyugdíjba megyek. De most azért rá fogom kényszeríteni magunkat, hogy szálljunk be a kocsiba, és menjünk le Horvátországba. Mielőtt kimegyünk, 2 napot fogunk még wellness szállodában tölteni – kihasználjuk azért a lehetőségeket itt Magyarországon is.”

 

 

Noémi Virág: „Engem a forró nyári napok éltetnek. A nap szerelmese vagyok, és aki találkozott már velem nyáron, az tudja, hogy olyan csokoládé barna vagyok, hogy el sem tudják képzelni hol jártam. Ráadásul szőkés a hajam, ilyenkor nyáron kifejezetten szőke, mert kiszőkül, úgyhogy mindig néznek rám, hogy én mitől lettem ilyen. Csak kimegyek a kertbe, vagy az utcára, vagy bárhova, és a nap hála Istennek a tenyerén hordoz, és nagyon szeret megfogni.

Nyáron a hölgyeknél az a jó, hogy nagyon szép körömlakkokat lehet kipróbálni, és azokat lehet mutogatni az egész világnak. Az a jó a nyárban, hogy annyira jó változatosan lehet öltözködni – a kedvencem mostanában a fehér. Az a jó a fehérben, hogy egyrészt mindenkinek jól áll, másrészt kihozza a barnaságot, és nagyon nyárias.”

 

Jamie Winchester, Király Viktor, és Noémi Virág itt meghallgatható:

http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-288

 

 

Molnár Szabolcs


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek