2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Vedd a magyart! Védd a magyart!

A Köztársasági Elnöki Hivatal „Vedd a magyart! Védd a magyart!” néven megmozdulást szervez, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a minőségi magyar termékek vásárlásának, fogyasztásának fontosságára. Az akció védnöke Schmittné Makray Katalin, a köztársasági elnök felesége. A programhoz csatlakoztak a megyeszékhelyek polgármesteri hivatalai is. Az akció keretében, a köztársasági elnök feleségével egy időben, 2011. június 10-én, pénteken 11:00 órakor megyei jogú városok polgármestereinek feleségei, vagy a hivatal kiválasztott hölgy dolgozói szerte az országban, a helyi piacon, a helyi zöldségesnél egyszerre vesznek majd magyar élelmiszereket, ezzel demonstrálva a hazai termékek vásárlásának fontosságát.

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri hivatalát Dobos Tímea a hivatal szóvivője, dr. Adámyné dr. Soltész Ildikó a Jogi és Önkormányzati Osztály vezetője, dr. Sáfrányné dr. Vörösváry Ildikó a Gyámügyi Osztály vezetője és Palotai Mariann a Humánpolitikai Osztály vezetője képviseli.

A hivatal hölgy dolgozói a Miskolci Búza téri Őstermelői Piacon vásárolnak június 10-én, pénteken 11 órakor, ezzel csatlakozva a Köztársasági Elnöki Hivatal megmozdulásához.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…