2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Munkahelyteremtés a barcikai kistérségben a svájci alap támogatásával

Munkahelyteremtés a barcikai kistérségben a svájci alap támogatásával

Kazincbarcika – 200 millió forint keretösszeget kívánnak felosztani három célterület, preferált ágazat pályázói között, akik munkahelyteremtő beruházásaikhoz kapnának ily módon visszatérítendő támogatást. A támogatott körbe olyan mikro-, kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók és non-profit szervezetek tartoznak, akik tervezett beruházásaikat a barcikai kistérség területén szándékoznak megvalósítani.
Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kazincbarcikai kistérség néhány települése a Svájci Hozzájárulási Program támogatásával egy fejlesztési programot valósíthat meg. A program részeként az egykori – ma üresen álló – Központi Általános Iskola épületében új Üzleti Szolgáltató Park-ot alakítanának ki, illetve kapcsolódóan működtetnék a vállalkozásokat támogató pályázati rendszert, mely 2012-ben és 2013-ban nyújtana anyagi jellegű segítséget.
A támogatás tervezett céljairól, a lehetséges kedvezményezettekről és további hasznos tudnivalókról tartanak pénteken délelőtt 11 órától részletes tájékoztatást Kazincbarcikán, az Egressy Művelődési Központ klubtermében. Ide várják mindazokat, akik helyben, vagy a kistérségben vállalkoznak, és fejlesztési szándékkal bírnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…