2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az én kis falum: bebukfencezett a kapatos biciklikötő

Három napi elzárásra ítélte a bíróság azt a 16 éves gesztelyi fiatalembert, aki a közelmúltban a helyi italbolt elől más kerékpárjával oldott kereket. A frissen szerzett bringa feletti uralom azonban kérész-életűnek bizonyult, ugyanis az erősen kapatos férfi „menekülés közben” az utca végi árok fogságába esett. Mondhatni Jirí Menzeli jelenetek zajlottak le április 03-án Gesztelyben a helyi italboltnál.

Egy a söntésből távozó fiatalember, hogy a napot még eredményesebben zárhassa, eloldott egy kétkerekűt az ivó elől. Tettét azonban a sörözőnél kint álló helyiek észlelték és gyanút fogtak, ezért a cselekményt jelezték is azonnal az elkötött „drótszamár” tulajdonosának.

„Hősünk” azonban nem jutott messzire, mivel a koraesti órákban az utcavégi árok „foglyul ejtette”. Az alkalmi járművét közepesen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt hajtó ittas kerékkötőt végül a mentőknek sikerült az árok fogságából kiszabadítani és kórházba szállítani.

A fiatal férfit kórházi ellátását követően közvetlenül a Miskolci Rendőrkapitányság fogdájába szállították, ugyanis tulajdon elleni szabálysértés miatt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette. A mára gyorsított bírósági eljárással lezáruló lopási ügyben a taláros testület három napi elzárásra ítélte a talponállóból két keréken távozó tolvajt.

Az elkövetőnek a közeljövőben mindemellett ittas járművezetés szabálysértés miatti felelősségre vonással is számolnia kell majd.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek