2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Divat a retro: a 80-as évek nosztalgikus gesztenyedesszertje újra a piacon

Divat a retro: a 80-as évek nosztalgikus gesztenyedesszertje újra a piacon

Napjainkban egyre divatosabb a gyártók körében a retro termékek újra bevezetése. Nem csoda, hiszen a folyamatos változások mellett a fogyasztóknak egyre nagyobb az igényük arra, hogy ezekkel a termékekkel, szolgáltatásokkal időről-időre visszacseppenhessenek a régmúlt idők emlékeibe. A Príma Maroni Kft. ezt a piaci rést megragadva megvásárolta a 80-as évek nosztalgikus gesztenyés desszertjének, Geszti Esztinek a védjegyét, és régi csomagolásban de újra beltartalommal a piacra dobta.

A retro hangulatú Gesztenye Eszti rúd 79 %-os gesztenyetartalmával beilleszthető a korszerű táplálkozásba, és bárki számára élvezetes édesség a mindennapokban. A gesztenye köztudottan egészséges, a kedvező beltartalmi értékeinek köszönhetően és magas élelmi rost tartalmánál fogva kiemelkedik a legtöbb gyümölcs közül. Megtalálható benne a B-Vitaminok széles skálája, amelyek többek között segítik az idegrendszer normál működését. Jelentős mennyiségben találhatók benne ásványi anyagok, mint pl. a kalcium és a magnézium, amelyek együttesen fontos szerepet játszanak például a fejlődésben lévő gyermekek csontépítésében. A gesztenye ráadásul feldolgozott formában is megtartja értékes összetevőinek a nagy részét, így valóban egészséges desszertek készíthetők belőle.

A hagyományos túró rúd desszertek mellett a Geszti Eszti a különböző fogyasztói ízléseknek is megfelelő gesztenyés alternatívát kínál az áruházi hűtőpultokon. A Geszti Eszti gesztenyerúd népszerűségét mutatja, hogy a 2010. októberi Spar- csoportba való bevezetés mellett ma már megvásárolható az Auchan áruházakban, és 2011. februárja óta 148 Tesco üzletben is.

A gyártó, Príma Maroni Kft. filozófiája, hogy gesztenyéből a legjobb minőségű termékeket állítsák elő. Ennek a vezérelvnek köszönhetően sokat áldoznak innovációra, termékfejlesztésre. A Geszti Eszti a korábbi tejalapú desszert helyett tisztán gesztenyepüréből készül, és a termék innovációnak köszönhetően mára termékcsaláddá bővült. A Geszt Eszti rúd mellett már a mélyhűtött Geszti Eszti szív és golyó desszertek is megvásárolhatóak az Auchanban.

A mai modern gasztronómia egyik jelentős trendje a régmúlt ízeinek felelevenítése. A Geszti Eszti gesztenyerúd nem csak csomagolásában, és ízvilágában retro, hanem árában is. (OST)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek