2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy kmb-s két eset

A rendőri szolgálat 24 órás készültséget igényel, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Edelényi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízott sikeres elfogásainak története.

Ne ébreszd fel az alvó rendőrt!

A szolgálaton kívüli körzeti megbízott a napokban bódvaszilasi otthonában a közelben lévő élelmiszer bolt riasztójának hangjára riadt a napokban. A hajnali ébresztőt követően a rendőr feltérképezte a terepet, majd látta az üzlet betört kirakatán keresztül, hogy egy általa ismert férfi guggol a sorok között.

A szabadidős rendőr értesítette kollégáit, majd szolgálatba helyezte magát és elfogta a 28 éves helyi férfit. Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az elkövetővel szemben.


Rendőrfalnak ütközött a felnitolvaj

Egy másik esetben az Edelényi Rendőrkapitányság ugyanezen körzeti megbízottját szirmabesenyői kollégája arról tájékoztatta a napokban, hogy igazoltattak egy férfit, akinél lopott fém-alkatrészeket találtak. A szolgálaton kívüli rendőr a megadott információk alapján arra következtetett, hogy az elfogott férfi ugyanaz lehet, aki korábban betört egy edelényi telephelyre, ahonnan alumínium felniket és lemezradiátorokat loptak el.

A szabadidejét töltő rendőr Szirmabesenyőre ment, ahol bebizonyosodott, hogy az elfogott férfi követte el az edelényi betörést. A szolgálatba lépett rendőr előállította a gyanúsítottat az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság lopás miatt indított vele szemben eljárást.  

Az Edelényi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek