2024. 09. 8. vasárnap

Mária, Adrienn
1 EUR 395 HUF
1 GBP 468 HUF
Újvárosi siker Ausztriában

Újvárosi siker Ausztriában

Újvárosi siker AusztriábanA Tiszaújvárosi Gimnasztráda Csapat 44 sportolója 3 ezüst és 2 bronzéremmel a nyakában érkezett haza az osztrák Dornbirnben megrendezett 1st GYM FOR LIFE CHALLANGE gimnasztráda világbajnokságról.  A 27 ország 1800 sportolójának 80 fantasztikus versenybemutatóját felsorakoztató Nemzetközi Torna Szövetség által rendezett eseményén nagy sikerrel szerepeltek a tiszaújvárosiak.

                   Az érmesek

A 14 aranyérmes csapat közül a Gym for Life Gálán az abszolút világbajnok az észt GC Piruett-Elite-Group lett, akik gyönyörű légtornász és ritmikus gimnasztikai bemutatót adtak elő. A világversenyen a mindenki tornájának lélegzetelállító bemutatóit csodálhatták meg a nézők, melyek a művészi torna, az aerobik, az akrobatika, a színpadi show tánc, a ritmikus gimnasztika, és a trambulin elemeit sorakoztatták fel, nehéz döntés elé állítva a zsűrit. A magyar csapat első igazi megmérettetésén tökéletesen elődadott akrobatikus show tánc bemutatóival kivívta a 13 tagú zsűri és a közönség elismerését és tetszését, büszkén vette át a három ezüst és két bronz érmet. Gyönyörű külső megjelenés, tökéletes technika, színvonalas koreográfia, jól megválasztott zenék, egységes csapatszellem, és magas színvonal, ezekkel a szavakkal jellemezték a bírók a magyar csapat teljesítményét.
A delegációt  Paczolay Gyula szakágvezető  gardírozta a szakmai munkáért pedig Kopcsó Józsefné és Haisz Vanda vezető edzőket illeti elismerés.
A lányokat augusztus 5-én a Triatlon nagyhét táncestjén láthatják legközelebb az érdeklődők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek