2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Mecénás Pályázat Miskolcon

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK
PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
KULTURÁLIS MECÉNÁS ALAPBÓL IGÉNYELHETŐ TÁMOGATÁSRA
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a város kulturális életének gazdagítására 2011-ben is meghirdeti a Kulturális Mecénás pályázatot.
A pályázat egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt, célja a város közművelődési, közgyűjteményi és művészeti területén folyó szakmai munka támogatása, valamint a város civil szervezetei, egyesületei, művészeti és tudományos alkotó műhelyei, a közösségi média, és az öntevékeny csoportok értékmegőrző, értékteremtő és értékközvetítő munkájának segítése.
Pályázhatnak Miskolc város közigazgatási határain belül működő kulturális és művészeti egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, csoportok, civil szervezetek.
Kategóriák:
I.    Művelődési és művészeti alkotó közösségek, civil szervezetek
II.    Kórusok és öntevékeny zenei csoportok
III.    Szépirodalmi és művészeti kiadványok szerzői, vagy kiadói

Az elbírálásnál előnyt élveznek az újszerű kezdeményezések és a város kulturális kínálatát gazdagító projektek, valamint az évfordulókhoz kapcsolódó rendezvények, irodalmi munkák.
Pályázni az önkormányzat által kiadott adatlapon lehet:
•    adatlap és befizetési csekk személyesen szerezhető be Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal portáján (3525 Miskolc, Városház tér 8.) és a Kulturális Osztályon (3525 Miskolc, Batthyány u. 1.).
•    a pályázati felhívás és az adatlap letölthető a www.miskolc.hu internet címről (Kultúra/Aktuális pályázatok).

A pályázat benyújtási határideje: 2011. április 15.
Helye: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális Osztály, 3525 Miskolc, Batthyány u. 1.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető a Kulturális Osztályon személyesen (Miskolc, Batthyány u. 1.), e-mail címen (benedekp@miskolcph.hu) vagy telefonon (Tel.: 46/503-029).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…