2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Sporthétvége Harsányban

Igazi focihétvége helyszíne volt a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tornaterme.
Először a legfiatalabb reménységek léptek pályára pénteken a hagyományos Mátyás Kupa – Focifarsang tornán. Négy környékbeli csapat, Mezőnagymihály, Kisgyőr, Bükkábrány és Harsány iskolaválogatott csapata küzdött egymással.

Csapatunk két győzelemmel és egy döntetlennel első helyezést ért el, ezzel visszahódítottuk a kupát. A legjobb kapus Pusztai Zsombor, a gólkirály tíz góllal Takács Richard lett. A csapat további tagjai: Pusztai Gergő, Szilvási János, Czikó Gábor, Csizmadia Dénes, Petró Tamás, Sípos Zoltán. Gratulálunk!
Szombaton, verőfényes délelőttön rendezte meg a Harsányi Sport Egyesület az I. Öregfiúk Amatőr Labdarúgó Tornát. Négy csapat, több mint húsz focit szerető játékos gyűlt össze és játszott jó hangulatú de azért küzdelmes meccseket. A győzelmet a Festők csapata hódította el. A csapat tagjai: Barsi Gábor, Czikó Gábor, Flekács János, Dienes Tibor, Pusztai Barnabás, Székely Géza. Ezüstérmes lett a Képviselők csapata: Szabó Gergely, Takács Attila, Gál Szabolcs, Hegedűs Krisztián, Petró Barnabás, Farkas Richard összeállításban. Harmadik helyezést a Kékek csapata szerezte meg, Papp Árpád, Munkácsi Zoltán, Tóth Attila, Juhász Zoltán összeállításban. A Polgárőr csapat negyedik lett, Gazda Miklós, Tóth Attila, Pusztai Szilveszter, Tamás János, Balázs Zsolt, Soltész Tamás összeállításban.
Reméljük hagyományt teremtünk ezzel az amatőr tornával, és egyre többen jönnek focizni!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek