2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Fegyveres a farsangi bálon

Egy tiszapalkonyai férfi először fegyverrel fenyegette meg a farsangozó gyerekeket, majd rátámadt az intézkedő rendőrökre. Még február 18-án az esti órákban az egyik tiszapalkonyai közintézmény bejárata előtt egy ittas férfi, fegyverrel a kezében megfenyegette az épületben farsangi mulatságon résztvevő gyermekeket. A másokban megbotránkozást és riadalmat keltő cselekmény után az agresszív férfi elment a helyszínről.
Ezt követően a férfi a bejelentés alapján vele szemben intézkedő rendőrökre is rátamadt. A gyanúsítottnál végzett házkutatás során az engedély nélkül tartott gázriasztó fegyvert a rendőrség lefoglalta.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság, míg ezzel párhuzamosan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Nyomozóügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt indított eljárást a tiszapalkonyai férfival szemben. Az elkövető értékelhető magyarázatot nem adott tettére.
Információs háttér:

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2009-ben rendőrök sérelmére 31 esetben történt hivatalos személy elleni erőszak, míg egy évvel később 41, ebben az esztendőben pedig ezidáig 4 ilyen jellegű esemény történt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek