2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • ,,A bátorság első vonala!” – II. Országos Rendőrségi Véradónap
,,A bátorság első vonala!" - II. Országos Rendőrségi Véradónap

,,A bátorság első vonala!” – II. Országos Rendőrségi Véradónap

,,A bátorság első vonala!" - II. Országos Rendőrségi VéradónapA II. Országos Rendőrségi Véradó nap alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezeti elemeinél a tegnapi napon két helyen lehetett vért adni, 2011. február 10-én illetve 11én pedig összesen további három helyszínen várják a segíteni akarókat.

Folytatva a Rendőrség hősi halottai előtti tisztelgést és a segíteni akarást, 2011. februárjában a Magyar Köztársaság Rendőrsége és a Magyar Vöröskereszt immáron második alkalommal várja véradásra a rendszeres véradókat, valamint mindazokat, akik véradóként szolidaritást vállalnak egy-egy munkatársuk, embertársuk, vagy családtagjuk egészségének, életének megmentéséért.

A B-A-Z. megyei véradások időpontjait és helyszíneit a cikk alján található ,,Letölthető állományok”-ból megnyitva tekinthetik meg.

Legyen Ön is egy a segíteni akarók közül, adjon vért, váljon a mindennapok hősévé és mentse meg 3 ember életét!

 

Információs háttér:

2008. február 11-én, Esztergom-Kertvárosban szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagy. Emlékére 2010-zel kezdődően minden év február 11-e a Magyar Köztársaság Rendőrségének hivatalos véradónapja.

Az önkéntes véradással nem csak Borbély Zoltánnak kívánunk emléket állítani, de tisztelgünk azon rendőrök emléke előtt is, akik mindannyiunk biztonságának megóvása érdekében teljesített szolgálatuk közben haltak hősi halált. Véradásunk néma főhajtás a hősök előtt, egyben néma tiltakozás az erőszak ellen.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek