2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 396 HUF
1 GBP 467 HUF

Meglátogatták a Hell-t

Szakmai napot és gyárlátogatást szervezett február 4-én a Szikszói Kistérségi Többcélú Társulás. A kistérségbe tartózó polgármesterek, vállalkozók meghívást kaptak a Hell Energy épülő szikszói  gyárába, majd  pályázati lehetőségekről, kutatási eredményekről hallgattak meg prezentációt.

A Szikszói Kistérségi Társuláshoz 23 település tartozik. A település vezetőket és vállalkozókat  az épülő szikszói Hell Energy gyárban Tarsoly Elemér projektvezető vezette be, és mutatta be számukra a gépsorokat, a technológiai folyamatokat.
A szikszói konferencián dr Gadócziné dr Fekete Éva beszélt a Miskolci Egyetem  diákjainak a kutatásáról,  amely során az abaúji kistérség gazdaságát, turizmusát, értékeit kutatták.  Artim László, a Norda képviseletében tájékoztatta a részvevőket   a Széchényi Terv kínálta pályázati lehetőségeket.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…