2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Magyar Rózsa nemet mondott az amerikai producernek

A magyar népi hagyományokat őrző énekesnőt, Magyar Rózsát egy amerikai zenei producer kereste fel a napokban.

Rózsa tiszta és őszinte személyiségével és fülbemászó dalaival rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert kis hazánkban és a határon túl is.

– Szívből örülök, hogy az internetnek köszönhetően dalaimat napról-napra egyre több ember ismerheti meg, nemcsak hazánkban és a környező országok magyar lakta településein, hanem a föld más részein is. Sok-sok visszajelzést kapok Amerikából, Ausztráliából és Ázsiából is.

A természetes szépségű szőke énekesnő hangjával és kisugárzásával nemcsak a magyar közönséget kápráztatta el.

– Néhány nappal ezelőtt kaptam egy e-mail-t, majd azt követően egy telefonhívást, miszerint egy amerikai zenei producer dolgozni szeretne velem. Először nem igazán értettem, hogyan jutott el hozzá a hírem, de felvilágosított, hogy Édesanyja magyar származású, általa ismerkedett meg a produkciómmal. Úgy gondolja, hogy más műfajban is megállnám a helyem, dalaihoz illene a hangom és megjelenésem.

Rózsa gondolkodás nélkül nemet mondott a csábító ajánlatra.

– Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy másik országból szakmailag is érdeklődnek irántam, azonban szívemben és lelkemben a magyar dalokat őrzöm. Nincs is annál csodálatosabb, mikor a dalaimba foglalt érzéseimet saját anyanyelvemen adhatom tovább, szórakoztathatom vele a magyar közönséget. „Magyar szívnek magyar nóta” én ezt vallom!

A magyar zeneszerető közönség nevében állíthatjuk, egyet értünk a gyönyörűséges és tehetséges énekesnővel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek