2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kelet Szépe 2011. Görögország Jelentkezz te is!

Ha szeretsz bulizni és gyönyörű tengerparton részt szeretnél venni egy TV forgatáson, akkor itt a helyed! Harmadszor az országban, nem hazánkban, hanem Görögországban rendeznek meg egy magyar szépségversenyt. A szervezők úgy döntöttek, hogy szakítva a hagyományos klisékkel, előrukkolnak valami újdonsággal, s külföldre viszik a lányokat. A lányok tíz napig élvezhetik a tengerparti bulizást.

A zsűri április 15-én választja ki azokat, akik Görögországban exkluzív körülmények között versengenek majd a Kelet Szépe 2011 produkcióban a nézők kegyeiért. A döntő 2011.június 24-től, július 03-ig lesz Paralián. A továbbjutásban sokat számít a szépség mellett a kommunikációs képesség is , hiszen ez fontos a tévés produkció miatt. A lányok áprilisban két fotózáson is részt vesznek majd. A fotókat Bátor Laca készíti. Görögországban a Hotel Orfeusban lesznek a lányok pazar körülmények között. A Kelet Szépe 2011.évi versenyre várjuk azon hölgyek jelentkezését, akik 2011.június 20-ig betöltik 17.életévüket, illetve a jelzett időpontig nem töltik be a 26.életévüket. Portré és egész alakos fotó szükséges a jelentkezéshez! A jelentkezéseket Kelet Magyarország térségéből várjuk.

Nevezési díj: nincs.

Jelentkezni e-mailben lehetséges.
E-mail: jstarmanband@hotmail.com
web:http://www.wix.com/jstarman71/keletszepe
Szállás: Orfeus hotel(Paralia)
Ízelítõ a programokból: Minden este buli Paralia legjobb helyein( Gold Disco, Hotel Orfeusz, Buzuki est, stb) Kirándulások:Olympos, Meteora, Kalózhajó, Skiathos. Ha szeretsz bulizni és gyönyörű tengerparton részt szeretnél venni egy TV forgatáson, akkor itt a helyed!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek