2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Elhatározások: Erdőhegyi Brigitta és Lányi Lala!

Elhatározások: Erdőhegyi Brigitta és Lányi Lala!

Lányi Lala: „Azok az emberek szoktak általában nehéz döntéseket egy pillanat alatt meghozni – és ki is tartani mellette – akik valóban tudják, hogy a sikert hogyan kell felépíteni. A sikerhez hozzá tartozik az az ár, amit megfizetsz érte. A legnagyobb idézőjeles ellenséggel megküzdesz – önmagaddal, a vágyaiddal. Ez érvényes akár a cigiről leszokásban, vagy egy nagyon komoly zenei, vagy üzleti siker elérésekor. Ilyenkor azt mondom, hogy ezt és azt, és amazt most nem veszem meg, mert most sokkal nagyobb céljaim vannak, és arra kell a pénz.

Lemondok pár dologról, kevesebbet pihenek esetleg, nem megyek el háromszor, csak egyszer nyaralni az évben, de tudom azt, hogy a végén az érte járó jutalom ugyancsak ott lesz.”

Erdőhegyi Brigitta: „Ha megpróbálunk kibújni az elhatározások és döntések elől, akkor az élet néha odakoppint felülről, kiprovokálja, hogy aztán mégis olyan helyzetbe kerüljünk, hogy muszáj legyen dönteni. Van egy mondás: Istenem adj erőt, hogy tudjak változtatni azon, amin változtatnom kell, és el tudjam fogadni azt, amin nem tudok változtatni, és adj bölcsességet, hogy meg tudjam a kettőt különböztetni.

Ha meghozok egy döntést amiben hiszek, akkor az biztos, hogy végigcsinálom, mert ott van mögötte az a meggyőződés, hogy ez szükségszerű, nekem kell végigvinni.”

 


Molnár Szabolcs

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek