2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Rendőrségi felhívás

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni egy december 24-én Miskolcon történt közlekedési baleset kapcsán. Még 2010. 12. 24-én 18 óra 40 perckor Miskolc, Soltész Nagy Kálmán úton, a Park út 9. szám előtti útszakaszon ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú, színű, és típusú személygépkocsival haladt a Soltész Nagy Kálmán út külső forgalmi sávjában. Az Avasi lakótelep irányába közlekedve járművével megállt a 9. szám melletti részen, az úttesten a külső forgalmi sáv közepén, előtte vele megegyező irányba haladó gyalogos mögött, majd hangjelzést adott, és mivel a gyalogos személy nem tért le az úttestről, megkezdte a balról való kikerülését, melynek során járműve jobb oldalával elsodorta, amitől a 23 éves miskolci nő előbb a motorháztetőre, majd az úttestre esett. A jármű vezetője ezt követően megállás nélkül a Csabavezér út irányába tovább haladt.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a helyszínen, illetve annak közelében voltak, illetve bármilyen olyan tanú jelentkezését, akik ebben az időszakban a jelzett útszakaszon voltak, és látták a balesetet, illetve az azt megelőző pillanatokat.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), telefonon a 0646/514-511 22-73-as, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

Segítségüket köszönjük!

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek