2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kozso dalt ad ajándékba

Kozso és az Ámokfutók az idei karácsonyt is szeretné különlegessé tenni a rajongók és az igényes ünnepi slágereket kedvelők számára.

A szomorú szamuráj ugyanis úgy gondolta, hogy cseppet sem lesz bánatos a közelgő ünnep kapcsán, inkább egy meghitt, dallamos karácsonyi slágerrel kedveskedik Mindenkinek, mosolyt csalva ezzel sok ezer rajongó arcára.

Az  „Elviszlek” című dalt már a YouTube-on is meg lehet tekinteni, ahol egy rajongónak köszönhetően  – aki a dalra egy különleges fotó montázst készített – Kozso elmúlt néhány évének fontosabb pillanatai is megtalálhatóak, mind pl. az afrikai kaland Frei Tamással, az Amerikában eltöltött időszak és az Ámokfutók új énekesnőjével, Keirával való néhány, még soha nem látott fotó.

A dalt tehát bárki letöltheti, a  http://www.amokfutok.hu/kozsoajandek/elviszlek.mp3 oldalra kattintva.

Kozso és az Ámokfutók ezzel kíván Mindenkinek békés, boldog, szeretetteljes ünnepeket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…