2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rádióműsorral jelentkezik Balázs Pali

Balázs Pali, a romantikus dalairól elhíresült előadóművész, énekesi pályája mellet egy új területen próbálja ki magát.

Saját rádióműsorral jelentkezik az énekes.
–  Néhány hónappal ezelőtt egy baráti beszélgetés alkalmával kaptam egy zenéhez közeli, mégis sok új kihívással teli ajánlatot. Egy heti rendszerességgel jelentkező rádióműsor szerkesztői és műsorvezetői feladatok betöltésére érkezett a felkérés. A közel egy hetes gondolkodási idő után boldogan mondtam igent a felkérésre, mivel mindig is vonzottak az új, zene közeli kihívások.
Rövid időn belül Pali munkához látott, elkészült a „Zenés Randevú” első adása.
– A „Zenés Randevú” című műsoromban csak magyar dalok csendülnek fel, a ’70-80-90-es évek legnagyobb slágerei közül. A heti egy alkalommal jelentkező műsort különböző rovatok színesítik, mint például az „Elfelejtett Sláger”, a „Tehetségpercek”, a Sztárhírek”. A „Top 10” Kívánságpercekben pedig lehetőség nyílik a tisztelt hallgatóknak voksolni, ahol a legtöbb szavazatot kapott dalok a következő heti adásban lejátszásra kerülnek. Valamennyi műsorban népszerű előadók is mesélnek pályafutásuk érdekességeiről, sorsfordító pillanataikról.
Balázs Pali rádióműsora december közepétől közel 30 város rádiójában lesz hallható.
– A „Zenés Randevú” című műsorom elsődleges célja a könnyed szórakoztatás, de nagyon fontos, hogy az elmúlt évtizedekben született népszerű magyar slágerek ne vesszenek el, hogy a mai fiatalok is megismerhessék őket. Ha ezeket sikerül elérnem majd a jövőben, akkor úgy érzem érdemes egy kis kitérőt tenni sikeres énekesi pályám mellett.
Pali jövőre egy vadonatúj albummal ünnepli 15 éves énekesi pályafutását.
– A rádiós műsor készítése, vezetése – bizonyára a sok nagyszerű magyar daloknak köszönhetően – plusz energiát hozott az életemben, amit a jövő évi jubileumi koncertemmel kapcsolatos munkálatok mellett az új lemezem elkészítésénél is remekül fel tudok használni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek