2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Isa Bal születésnapja

Isa Bal világhírű Master Sommelier egy multinacionális cég Vevőakadémiáján ünnepelte születésnapját A Vevőakadémia volt Isa Bal, a világ egyik legjobb éttermének tartott három Michelin csillagos angol Fat Duck étterem Master Sommelier sajtótájékoztatójának házigazdája.   

Isa Bal (39) török szakember, Törökországban a hotel vendéglátásban kezdte karrierjét, majd ezt követően chef du rang pozíciót ért el a rangos The Vineyard at Stock-cross in Newbury Berksben. Itt kezdett borokkal foglalkozni, először csak hobbi szinten. Innen jutott el öt év alatt a hotel vezető sommelier posztjáig. Később a Covent Garden Maggiore éttermének vezető sommelier-je lett, innen került Heston Blumenthal Michelin csillagos éttermébe.

2008-ban megnyerte az Európa legjobb szakembereinek kiírt versenyt.

A gasztronómia számára kínált alapanyagok, így a széles borkínálat az áruházlánc erősségeinek egyike. A professzionális vevők minden nap friss és magas minőségű termékkínálatból választhatnak. A magyar gasztronómia támogatása, így a világhírű szakemberek magyarországi látogatásainak megvalósítása, a szakemberek közötti párbeszéd elősegítése fontos eleme a cég működésének.
Fotó:vinoglocal.it

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…