2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Karácsonyi ünnep Nyírbátorban

A Demján Sándor Alapítvány és az Értetek Karitatív Egyesület immár hagyományos, közös karácsonyi ünnepségét tartja 2010. december 14. (kedd) 14 óra a nyírbátori Kulturális Központ Színháztermében.
Az Alapítvány és az Egyesület részéről az ünnepségen részt vesz Demján Sándor, az alapító és felesége, Dr. Takács Ildikó, a Demján Sándor Alapítvány kurátora , Ács Tamás,a Demján Sándor Alapítvány koordinátora, Dr. Szabó Éva, a Demján Sándor Alapítvány helyi képviselője, valamint Bartha Edina,az Értetek Karitatív Egyesület Elnöke.

Az ünnepi műsort a térségben élő hátrányos helyzetű tehetséges gyerekek számára rendezik és Közel 700 gyermek vesz részt az eseményen, akik közül többen készülnek verssel, énekkel, mesével. Az Egyesület pedig egy kis meglepetés-ajándékkal kedveskedik a jelen levő gyerekeknek, valamint a Nyírbátorban és térségében működő 26 általános iskola részére, iskolánként egy-egy 50.000 Ft értékű könyvutalványt ad át az alapítvány.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…