2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egészséget ajándékba?!

Minden nappal és héttel egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz, a naptárt lapozgatva pedig azt vesszük észre, hogy egyre több családtag és barát ünnepli névnapját. El tudna képzelni számukra ideálisabb ajándékot az EGÉSZSÉGNÉL? Jó hírünk van: a miskolci Sensolite Gyógycentrumunkban kapható bérletek közül kicsik és nagyok, fiatalok és idősek számára egyaránt hasznos ajándékot talál, ráadásul a polarizáltfény-terápiás ágy egészségmegőrzés terén legalább annyira hatásos, mint betegségek gyógyításában. Fenyő Márta, a Bioptron lámpa és a Sensolite fényágy feltalálója többek között arra a kérdésünkre is válaszolt, hogy a XXI. században, amikor minden felgyorsult körülöttünk, szinte mindenre van megoldásunk, nem tehetünk-e valamit, ami a gyógyulást felgyorsítja és a betegségek megelőzésére is alkalmas?
-Már miért ne tehetnénk?! Hiszen a Sensolite bárkinek rendelkezésére áll: ha a fényágyba fekszünk, egész testünk polarizált fényben fürdik. Ez a fény a bőrön keresztül 1 cm mélységig hatol az emberi test szöveteibe, így eléri a kapilláris ereket, ezzel együtt természetesen a benne keringő vért, illetve a benne található alakos elemeket is. Korábbi kutatási, illetve klinikai tapasztalatok alapján tudjuk, hogy a polarizált fény serkenti az immunitásért (a természetes védekezőképességért) felelős fehérvérsejteket. A vörösvértestek pedig a polarizált fény hatására több oxigént képesek megkötni, mint egyébként és ezt a többletoxigént a vérkeringésen át eljuttatják a szervezet összes sejtjéhez, szervéhez és szervrendszeréhez.

-Azt vettük észre, hogy egyre több a beteg gyermek. Őket gyógyíthatjuk a Sensolite-tal?

-A kérdésre egyértelműen igen a válaszom, sőt azt tapasztaltunk, hogy a kisgyermekek imádják a fénykagylót – ahogy ők nevezik! Olyan kisgyerekek közül a legtöbben, akik egyébként végigbetegeskedik az egész őszt és telet, a rendszeres, megelőző jellegű polarizáltfény-kezelésnek köszönhetően tavaly megúszták a betegségeket! Ennek számtalan előnyét élvezheti a család, elsősorban természetesen azt, hogy a gyerek megszabadul rengeteg szenvedéstől, és ne feledkezzünk el arról sem, hogy a szülőnek, akinek valószínűleg a munkahelyén helyt kell állnia, nem kell betegállományba menni. A másik áldásos eredménye,   hogy a sérült, beteg sejtek sokkal gyorsabban regenerálódnak, az oxigén hatására pedig minden, a szervezetünkben előforduló sejt jobban érzi magát. Ez természetesen az összes többi olyan szervre is vonatkozik (pl. máj tüdő, vese, stb.) ahova egyébként a fénnyel eljutni nem lehetne.


-A hideggel együtt járó hónak azért szép számmal akadnak szerelmesei is, akik már alig várják, hogy átadják magukat a síelésnek, szánkózásnak…

Aki nincs eléggé felkészülve a téli sportokra, az bizony balesettel fejezheti be az aktív pihenését. Hogy ez ne következzen be, a Sensolite fényterápiával kétféle módon is segíthetjük: egyrészt megelőzés céljából, hiszen a már említett vörösvértestek által odaszállított többletoxigénnek köszönhetően megnő a terhelhetőségünk. Másrész ha mégis bekövetkezik a baj és törik a csont, szakad a szalag, akkor az orvos által szakszerűen elvégzett beavatkozás és ellátás után fokozottan érdemes igénybe venni a Sensolite fényágyat, mert jelentősen lecsökkenthető a regenerálódásra fordított idő. Például törés esetén még akkor is érdemes a fényágyba feküdni, amikor gipsz van a lábunkon, karunkon, vagy bárhol máshol, mert a Sensolite-tal gyorsítjuk és segítjük a csontosodási folyamatot, megelőzzük a gipszlevétel után bekövetkező szövődményeket, gyulladásokat, a törött csont körüli szövetek ödémáját és az esetlegesen fellépő fájdalmakat. Ugyanez vonatkozik a szalagsérülésekre is, hiszen a rehabilitáció időtartama jelentősen lerövidíthető.

-Az idős emberek tapasztalataink szerint elsősorban az izületi fájdalmaktól szenvednek – nekik mit tanácsolna?

-Valóban, náluk nagyon gyakran fordul elő a reuma és az annak következtében fellépő rendkívül kellemetlen izületi fájdalom is. A Sensolite fényágy eddigi tapasztalataink szerint igen hatásos ezekben az esetekben is. A fájdalmat 1-2 kezelés után jelentősen csökkenti, és ha már elérte a páciens a számára megfelelő optimális esetben fájdalommentes állapotot, akkor heti egy alkalom elegendő a fenntartó kezeléshez!

-Az elmúlt  napokban ízelítőt kaptunk az igazi télből, mely a  hangulatunkat is befolyásolhatja. Megoldást kínál-e  erre a fényterápia ?

-Bizony, mind az egészségünket, mind a kedélyállapotunkat jelentősen befolyásolhatja az, hogy beköszöntöttek a hideg napok és sajnos a java még hátra  van! Sőt  a két dolog (egészségünk és lelkiállapotunk) nagyon szoros összefüggésben van egymással. Ha egy személyes dolgot megjegyezhetek: én sokkal jobban szeretem a nyarat, amikor nem didergünk, hanem az utcára kilépve arcunkat simogatja az áldott napfény. Meleg miatt még életemben soha nem hagyta el panaszszó az ajkamat!
A Sensolite polarizáltfény-terápia sokat segíthet nekünk mind a tél, a sötétség, a hideg okozta depresszió, leküzdésében, mind  a  baktériumok és vírusok okozta fertőzések megelőzésében. Sok pozitív tapasztalatunk van olyan esetekben is, amikor klinikailag diagnosztizált pszichiátriai betegek vették igénybe a Sensolite polarizáltfény-terápiát, akiknek sem a hosszú ideig tartó gyógyszeres terápia, sem a pszichoterápia nem segített gondjaikon. Néhány napos kezeléssel a Sensolite fényágyban óriási változásokról számoltak be! Egyrészt az addig morcos és rosszkedvű emberek örömmel jöttek a Gyógycentrumba, másrészt kivétel nélkül mindenki – nemcsak ők, hanem mindenki más is – mosolyogva lépnek ki a fülkéből a fényterápia igénybevétele után. Az említett súlyosan depressziós betegek arról is beszámoltak, hogy sokkal jobban érzik magukat, nem változtak ugyan körülöttük a mostoha körülmények: nem szűntek meg a munkahelyi és otthoni problémák, de sokkal könnyedebben fogják fel ezeket, és ezek már egyáltalán nem ülik meg a lelküket. Egyéb érdekes eredményekről is beszéltek: többen voltak közülük olyanok, akik feszültségüket és idegességüket cigarettában, italban, kávéban vezették le. Azt egyébként az egészséges emberek is jelezték, hogy kifejezetten csökkenti a fényterápia a cigaretta, az ital és a kávé iránti vágyukat. (Most ez jó, vagy rossz hír?) Volt például olyan páciensünk is, aki napi 5 kávét ivott korábban és a Sensolite-nak köszönhetően gyakorlatilag leszokott a kávézásról. Hasonlóan a pszichiátriai esetekhez, az összes többi ember is sokkal kedvetlenebb és depresszióra hajlamosabb ezeken a hideg, sötét reggeleken és a korán beköszöntő estéken. Jó szívvel tudjuk ajánlani a Sensolite fényterápiát azoknak is, akik ezt az időszakot nehezen és rosszul viselik, mert lényegesen jobb kedvre derülhetnek, szellemi és fizikai teljesítőképességük javul, ha többé-kevésbé rendszeresen igénybe veszik a fényterápiát. Ehhez már heti 2 alkalom is elegendő és garantáltan észlelni fogják a változást! Ha kizárólag ezért térnek be hozzánk és nem is jut eszükbe, hogy rendszeres derék-, izületi- vagy egyéb fájdalmuk is  van, akkor szíveskedjenek arra is figyelni: „nahát ez a fájdalom is megszűnt!”

-Most gondolok csak bele, hogy családtagoknak, barátoknak is ideális ajándék lehet egy Sensolite bérlet!

-Így van! Az ünnepekre akár egészséget is ajándékozhat szeretteinek, hiszen egy Sensolite bérlet bárkinek megoldás lehet az éppen aktuális problémájára! De a legjobb, ha Ön is kipróbálja! A Jókai utcai gyógycentrumban a megvásárolt bérletekhez plusz kezeléseket adunk ajándékba karácsonyi akciónk keretében.

X

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek