2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Öt év után új albummal jelentkezik Kozsó

A ’90-es évek szomorú szamurája pályafutása során 1,8 millió lemezt adott el, többszörös platina-és aranylemezes előadó, emellett pedig 22 sikeres hazai produkció is fűződik a nevéhez.

Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint a „Szomorú szamuráj”, a „Bad man” a „Bújj mellém”, a „Meghalok egy csókodért”, a „Ne sírj” vagy a DJ Dominique-kal közösen jegyzett „A hold dala”.

Kozsó 5 éve nem jelentetett meg lemezt idehaza,  idén december 7-én rukkol elő egy duplalemezes Ámokfutók albummal. A 12 régi sláger mellett 8 új dal is helyet kap majd a korongon.

A régi dalok különlegessége, hogy az énekes-producer mindegyiket újrahangszerelte, sőt újra is énekelte. Feszes ritmusok, ütemes átdolgozások, energikus slágerek – ezek jellemzik az új Ámokfutók albumot.

A 8 új dal is igen fülbemászó, immáron a mai zenei trendekhez illeszkedő sláger, amelyek között helyet kap majd a latinos, temperamentumos dallamvilág, a lassú, szerelmes dal és az ütemes popsláger is. A lemezen egy új énekesnő is lehetőséget kap, a gyönyörű és lenyűgöző hangú Keira személyében.

Kozsó az album megjelenése után több lemezbemutató fellépést is tervez, emellett pedig eleget tesz a TV2 műsorfelkéréseinek is, így szinte minden nap találkozhatunk az Ámokfutók frontemberével, és december 7-től a régi-új Ámokfutók-slágerekkel is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…