2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárportréban Víz és iszap! St. Martin és Varga Feri!

A Sztárportréban Víz és iszap! St. Martin és Varga Feri!

St. Martin – Vörösisazap: „A Föld krónikása címmel írtam egy dalt az ő segsegítésükre. Úgy beszéltük meg a helyi képviselővel, hogy most leginkább a gyerekeknek kell regenerálódni, kikerülni egy kicsit abból a környezetből, ahol ez történt velük.

Arra gondoltunk, hogy az összeget – ami befolyik az eladott új lemezanyagomból december 31-én -, az egészet arra fordítjuk, hogy a gyerekek napokig, vagy egy hétig akár jól érezzék magukat.” Föld szélén, Középen – www.stmartin.hu

 

 

Varga Feri – Víz: „Annak idején, amikor a víz elért minket – a házunk eleje leomlott, le kellett bontani -, akkor ez nyilvánvalóan rosszul érintett, de volt benne egy kis vidámság, mert csónakkal jártunk haza. Tiszta Tüskevár volt, csak Matula bácsi hiányzott. Szinte mindenki segített a másiknak, úgyhogy egy tök jó összefogás volt. Hosszú távon pedig azt vettem észre, hogy sokkal szorosabb lett az utcasoron lévő házak lakói között az összetartás.

A tanulság így utólag, hogy lehetőség szerint folyóparton közvetlenül ne építkezz. Minden rosszban van valami jó, az ember sokat tanul az ilyen dologból. A ház elejét újjáépítették, de oda nem szerettünk volna visszamenni, úgyhogy elköltöztünk Sárospatakról Sátoraljaújhelyre.” 2010. 11. 19.

A teljes interjú itt meghallgatható:
http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-257

 

 

Molnár Szabolcs
www.sztarportre.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek