2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Az MSZP nyolcvan módosító indítványa a költségvetéshez

A jövő évi költségvetésről, és az MSZP-s képviselők módosító indítványairól tájékoztatta a sajtó képviselőit pénteken Gúr Nándor, a párt megyei szövetségének elnöke, valamint Dr. Varga László elnökhelyettes. Gúr Nándor elmondta,hogy tegnap este lezárult a 2011-es költségvetés általános vitája. Az MSZP  félelmei beigazolódni látszanak. ezért az MSZP több módosító indítványt is beterjesztett.  Ezek a javaslatok elsődlegesen a munkajövedelmekre,- két kulcsos adórendszer – az adójóváírásra és a társasági adóra, – maradjon 19 százalék – irányulnak.

E módosításuk végeredménye az lehetne, hogy nem kellene hozzányúlni az emberek magánnyugdíj megtakarításához, sőt 210 milliárd forintot nyerne is a költségvetés amiből a kormánynak módja nyílna tovább csökkenteni az élőmunka terheit.

Dr. Varga László alelnök elmondta, hogy a legtöbb módosító indítványt – közel nyolcvanat – , a megyei elnök, és ő adta be a költségvetéshez. Ezekkel céljuk a megye, és az itt élők helyzetének javítása, és ezekkel nem gátolni, hanem segíteni szeretnék a kormány, és a képviselők munkáját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…