2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rákbetegek reménye egy új magyar szer

Világsztárokat is szívesen gyógyítanának

Ha baj van az egészségünkkel, minden gyógymódba kapaszkodunk. Különösen így van ez a rákkal, amely évente Magyarországon tíz ezreket öl. Sokféle kisebb-nagyobb sikerrel gyógyító terápia és szer létezik, de mindig reményt ad egy újabb, egy más, hátha az hatásosabb. Egy magyar készítmény most hollywoodi babérokra tör…

 Idehaza már többen köszönő levelekkel fejezték ki hálájukat csodás gyógyulásukért, amelyről már több lap is beszámolt, cikkünkben a legutóbbiból idézünk: „Szeretnék köszönetet mondani annak a kutatócsoportnak, amely a Gabolexin terméket előállított. Teszem ezt mindazért, mert 2008. december közepétől használom ezt a csodálatos készítményt, és három nap után szemmel látható változás következett be az életminőségemben, márciusig még fokozódott a javulásom. Most már gyógyultnak tekintem magam a mellrákból, és újra munkába állhattam. Köszönettel: Cs. Lászlóné” (Teljes név a szerkesztőségben.)

Több levelet elolvasva és azok küldőjét felhívva, érdeklődve, arról győződtem meg, hogy valami tényleg lehet a szerben, különben miért ragadnának annyian tollat, s miért dicsérnék?

– Csodaszerről szó sincs, viszont csodálatos, dokumentálható eredményekről igen – fogadott Gabriel von Schubert, a Kuber-Can Közhasznú Alapítvány magyar származású vezetője, aki évekkel ezelőtt összefogta a magyar-német rákkutató csoportot. – Természetesen tovább teszteljük a készítményt, amelyet új összetevőkkel tovább fejlesztetünk, de addig is nyugodtan használhatják, mert semmilyen káros, toxikus mellékhatása nincs, sőt erősíti az immunrendszert, s hatásosnak számít a rosszindulatú daganatok ellen.

 Dr. Mészáros József szegedi főorvos, aki behatóbban foglalkozik a szerrel, azt tanácsolja, azért az orvos által javasolt terápiát semmilyen körülmények között ne hagyják abba, hanem azok mellett használják.

– Az új szer természetesen a hagyományos gyógymódok mellett is használható – tette hozzá. – Az alapítványt is azért hozták létre, hogy segítséget nyújtsanak azoknak a súlyos tumoros betegségben szenvedő embereknek, akikről az orvostudomány már lemondott. A szer egyébként olyan folyadék, amelyet a szervezetbe dörzsölve fejti ki hatását. Gyógyszerré válásáig azonban még igen sok időnek kell eltelnie – ez minden „találmány” esetében így van -, de addig sem tétlenkedhetünk, mert sokan hisznek benne, és mindenkinek meg kell adni a gyógyulás esélyét.

 Ez alól a hollywoodi sztárok sem kivételek, akikkel most kívánja felvenni a kapcsolatot az alapítvány. Michael Jacksonról már „lekéstek”, de a szintén nagy beteg Patrick Swayzeről talán még nem, bár a Gost és a Darti Dancing sztárja már nagyon rossz állapotban van, hasnyálmirigy rákja annyira előre haladott állapotban van. A filmszínész azért még nyilazkozataiban reménykedik, mint mondta: rajta már csak a csoda segíthet. Mindenesetre valóban nagy csoda lenne, ha éppen egy magyar szer segítene rajta! De ha ez még se jönne össze a sürgető idő ellenére, sajnos akkor is akad az alapítványnak még éppen elég tennivalója idehaza és külföldön egyaránt…

Temesi László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek