2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Jobbik elutasítja a bizottsági módosító indítványba rejtett járulékemelést

A Jobbik sunyi és gyáva lépésnek tartja a kormánypártok nyugdíjjárulék-emelésre vonatkozó indítványát. Sunyi, mivel egy újabb „salátaindítványba” rejtették és gyáva, mert nem merik nyíltan bejelenteni. A forradalmi kormánytól elvártuk volna, hogy – szakítva elődje politikájával – nem a magyar emberek háta mögött, titokban, hanem a nemzeti együttműködés fogalmát komolyan véve, a nyilvánosság elé állva, őszintén jelentse be azokat a lépéseket is, melyeket nem tud népszerűségvesztés nélkül bevezetni. Ezzel ellentétben sem a miniszterelnök, sem jobbkezének nevezett minisztere nem vállalta fel az adófizetők terheinek újabb emelését, hanem azt kormánypárti bizottsági tagokra bízta. Ki kell emelni, hogy a kormánypártok a bizottságban is kétharmados többséggel bírnak, de a tagok az indítványról név nélkül szavaznak.

A járulékemelést rejtő bizottsági döntést a Jobbik elutasítja. A kormány önálló képviselői és bizottsági indítványok révén már nem először folyamodik olyan eszközhöz, mellyel kibújhat a társadalmi egyeztetés valamint a hatástanulmány elkészítésének kötelezettsége alól.

Őszintén reméljük, hogy a parlamenti szavazáson a kormánypárton belül is lesznek olyan képviselők, akik elutasítják a magyar családok terheinek újabb emelését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…