2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Zsédenyi Adrienn diákkori arcokról, Sík Olgáról, és a sikerről!

Zsédenyi Adrienn diákkori arcokról, Sík Olgáról, és a sikerről!

Zsédenyi Adrienn:


A siker: „Azt mondják, kétszer születik meg valami, ami megszületik.
Egyszer a fejemben, és aztán amikor tényleg elkészül. Nekem az a pillanat az ünnepi pillanat, amikor számomra megszületett. Életre hívni valamit, ami bennem formálódik – utat tör magának -, ez számomra a siker.”

Soha nem felejtem el

„Emlékszem azokra a pillanatokra, amikor először léptem közönség elé, és azokra az arcokra, visszajelzésekre. Diák koromban az osztálytársaim kértek, könyörögtek, hogy énekeljek. Ezzel telt a szünet, hogy énekeltem. Ültem, ültek körülöttem, és énekeltem – bármit ami eszembe jutott. Emlékszem az arcukra, teljesen ki tudtam őket szakítani a matek és töri közötti feszültségekből. Ezt soha nem felejtem el.”

Olgi néni

„Hallott egyszer egy énekesnő, aki Sík Olgához irányított. Olgi néni meghallgatott, leült velem szembe – akkor voltam tizennégy éves -, és azt mondta, hogy nagy valószínűséggel ezen a pályán fogok maradni, és költözzek fel Budapestre. Nagy felelősség egy ilyet kimondani, de ő ki tudta mondani. Több volt mint egy tanár. Olyan életszemlélet, ízlés, ami egy életen át elkísér.”

 

Molnár Szabolcs
www.sztarportre.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek