2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

X Faktor- sírás, nevetés, 24 továbbjutó

Az előző fordulóból még ötvenen jutottak tovább a mai estére, de ezúttal ismét feleződött a létszám: a 6. forduló után már csak huszonnégyen folytathatták a versenyt. Most 30 megadott dalból kellett önállóan választaniuk, s bizony ez többeknek nem igazán sikerült. Volt persze telitalálat is.

Nagyon meglepő volt, hogy kilencen a szöveget sem tudták megtanulni, de közülük mindössze egy Király L. Norbert tudta áthidalni a problémát.  Nagy Feró izgalmas embernek találta a furcsa fiút. Sokan teljesítettek alul, Geszti meg is jegyezte ez a tehetség és a profizmus között a különbség, de Ők nem mentorálhatják az életet.
Váradi Gyula Pepe, még papírról sem tudta énekelni a szöveget, s láthatóan a zsűri nagyon sajnálta a tehetséges fiút.
A Vastagh testvérek a megszokott jó színvonalú produkciót nyújtották, így mindkettőjüket láthatjuk később is.
Shodeine Dóri egy Celine Dion dalt adott elő, s a heteken belül szülni készülő kismamának Keresztes Ildi csak annyit mondott, hogy ” Lélegzetelállító, bravúros volt”
A Nyári-lányok ezúttal sem bíztak semmit a véletlenre, saját sminkesük és fodrászuk készítette Őket a fellépésre. Duóban folytathatják a továbbiakban, bár Keresztes Ildi, Alíz produkciója után megjegyezte, hogy „Magyarországon ilyet még nem nagyon hallottam”.

A végén igen nehéz dolga volt a zsűrinek,- az látszott az egész műsor alatt, hogy őszintén szeretik a fiatalokat, „nem osztják az észt”, hanem igenis szinte együtt „élnek” a versenyzőkkel, s hálásak a jó produkcióért – de végül megszületett a döntés, hogy melyik 6-6 fiú, lány, huszonöt év feletti énekes és csapat mérkőzhet meg egymással az élő adás előtti utolsó fordulókban.

Továbbjutók:

Lányok: Mentor: Geszti Péter

Domokos Fanni
Janicsák Veca
Muri Enikő
Németh Katica
Shodeinde Dóri
Szirota Dzsenifer

Fiúk:Mentor: Keresztes Ildikó

Hegyi Dávid
Király L. Norbert
Spiriev Teodor
Szabó Előd
Takács Nikolas
Vastag Tamás

Csapatok: Mentor: Malek Miklós

Conformity
Karma
Kőrös Mimi – Szakács Gegrő
NON STOP
Réder Nóra – Kádár Szabolcs
Summer Sister

25 év feletti énekesek:Mentor: Nagy Feró

Bakó Krisztina
Nádor Dávid
Szabó Mariann
Vastag Csaba
Wittmann Zsolt
Wolf Kati


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek