2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

arTTér a Feledy Házban

Folytatódik az arTTér – harmadik évadába lép a beszélgetéssorozat, amely ezúttal a Művészeti Szabadegyetemhez szorosabban kapcsolódva, annak némely előadásaira reagál témáival és időben is közvetlenül azokra fűz fel.

A Feledy-házban a szokásos időpontban kéthetente szerdánként 18 órától a Műhelybeszélgetéseket követően kezdődik minden alkalommal.
Házigazda: Czikora Ágnes televíziós szerkesztő-műsorvezető.

Szeptember 22-én                    a káoszról
Október 6-án                            a protokollöltözetekről
Október 20-án                          a narcizmusról
November 3-án                        a szimbólumokról
November 10-én                      a zene erejéről lesz szó.

A 2010-es őszi sorozatot november 24-én egy közös beszélgetés zárja a Műhelybeszélgetések sorozat előadóival és az arTTér résztvevőivel.

Az arTTérben résztvevők a kötetlen beszélgetésekhez választott témákkal aktualitásokat feszegetnek, azokat különböző nézőpontokból világítják meg. Az összejöveteleknek közösségformáló erejük van – kortól és világnézettől függetlenül késztetik a jelenlévőket közös gondolkodásra. Irodalmi, zenei, képzőművészeti, közéleti példákat felsorakoztatva pedig izgalmasabbá, színesebbé válnak az alkalmak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…