2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Az LMP-nél nincs előre megírt ítélet, bármily furcsa is a Jobbik számára!

A Lehet Más a Politika azzal a céllal jött létre, hogy kitartó és következetes lépésekkel új politikai kultúrát honosítson meg az országban.

A napokban a sajtóban megjelent hangfelvétel kapcsán az LMP az ilyen ügyek tisztázására elfogadott fegyelmi eljárásrendjét folytatja le, melynek eredményétől függően megteszi a szükséges lépéseket, és választ ad a történtekre. Az LMP eddig is kiemelten ügyelt a törvényes és etikus eljárásokra. A lécet mindig messze magasabbra tettük a jelenlegi átlagnál, és ezt a jövőben is tartjuk, mert csak így indulhat el a morális változás.

Az érintett tag nem képviselőjelölt. Az eljárás végéig megilleti az ártatlanság vélelme, annál is inkább, mert ezen a napon több párttársunk kapott törvénytelenségre bujtó telefont, így joggal merül fel a gyanú, hogy szándékos provokációról és azon telefonhívás manipulálásáról van szó, amelyben kompromittáló módon utólag összevágható mondatok hangoztak el. Az érintett tag saját nyilatkozata szerint „tartózkodik minden nemű politikai tevékenységtől az etikai eljárás végezetéig”, melyet a párt vezetése elfogadott.
Csiba Katalin
választmányi szóvivő

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek