2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Átadták az Új Orvosi Rendelőt Göncruszkán

Az önkormányzati pályázat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív Program 2007-4.1.1/A szám alatt került beadásra  „Orvosi rendelő létesítése Göncruszkán a minőségi betegellátás és egészségmegőrzés érdekében”címen. A támogatási szerződés megkötése és a közbeszerzési eljárások után –melyet a GEOSZOLG Mélyépítőipari és Vállalkozói Kft. Pilisvörösvár, Erkel Ferenc út 16. nyert el – ez év március 8-án elkezdődtek a kivitelezési munkálatok.A projekt összköltsége 42 millió 813.709 HUF, ebből a támogatás mértéke 95 %-os. A göncruszkai önkormányzat önrésze, mindössze 2 millió 140385 HUF.
A nyertes kivitelező cég az elnyert pályázati munkát  a pályázatban megjelölt minőségben és időben teljesítette.
Göncruszka Képviselő-testülete köszönetét fejezi ki az építmény tervezőjének Kéki-Luterán Györgynek, a közbeszerzési eljárás lebonyolítójának Mátyás Lászlónak szaktanácsadónak, a projekt lebonyolítását végző GoodWill Consulting Kft. munkatársának Berencsi Zsuzsannának, a kivitelező részéről a GEOSZOLG kollektívájának.
Az új létesítményt dr. Ódor Ferenc országgyűlési képviselőnk adta át a leendő használóinak.
Az  augusztus 14-én átadott  létesítmény a minőségi betegellátás egyik állomása. További terveink között szerepel a rendelő mögötti szabad  kertrészben egy teniszpálya építése a sportolni vágyók mozgásigényének kielégítésére.
Az újonnan átadott Orvosi Rendelő a lakosság igényeinek és a kor  követelményeinek megfelelő állapotban került birtokba vételre.
A minőségi betegellátás érdekében létrehozott épületben dr. Puskás László háziorvosunk, valamint az őt segítő egészségügyi dolgozók a legjobb szakmai tudásuk szerint szolgálják majd az egészség javítását Göncruszkán.

Új színfolttal gazdagodott ismét Göncruszka.

Tájékoztatta Urbán József polgármester hírportálunkat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek