2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Felavatták a közbiztonság házát Nagycsécsen

A mai napon Nagycsécsen, a település polgármestere, a megyei rendőrfőkapitány, valamint a megyei polgárőrszövetség elnökhelyettese ünnepélyes keretek között megnyitotta a közbiztonság házát.

Az ünnepélyes megnyitón Gulyás Ottó Nagycsécs polgármestere, Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei főkapitány, Dr. Kalapos István Tiszaújváros rendőrkapitánya, valamint Cseh László a megyei polgárőrszövetség elnökhelyettese helyi lakosok, önkormányzati képviselők, rendőrök, illetve a sajtó képviselői jelenlétében nyitották meg a helyi önkormányzat kezelésében lévő, újonnan átalakított – többek között a falu első számú rendőri objektumnak is otthont adó – épületet.

 

 

A rendezvényen a polgármestertől Szanyi Zsolt r. főtörzsőrmester megkapta újdonsült szolgálati helyének kulcsát, majd a jelenlévők előtt a körzeti megbízott birtokba vette a hivatali helységet.

A most átadott épületegyüttesben – külön hivatali helyiségekben – látják majd el feladatukat a település körzeti megbízottja, a polgárőrség, valamint a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat munkatársai.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek