2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Kedves Ottó!” – Egy közúti baleset krónikája

Minden ügy fontos! Egy reménytelennek látszó ügy végére tett pontot egy tiszaújvárosi szabálysértési előadó, akinek az érintett nyugdíjas házaspár levélben mondott köszönetet.

A rendőrség munkáját sokszor és több helyen is elemzik, vizsgálják. A legfontosabb visszajelzéseket azonban azoktól az állampolgároktól kapja a rendőrség, akiket szolgálunk és védünk. Köszönjük.

 

„Szívből gratulálunk úgy az EMBERI, mint szakmai hozzáállásához…” így fogalmazta meg többek között köszönetét az a nyugdíjas házaspár, akik egy a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon dolgozó rendőrnek írtak a napokban levelet.

 

Az ügy előzményeihez tartozik, hogy Tiszaújvárosban még az év elején történt egy anyagi káros közlekedési baleset, aminek okozója elhajtott a helyszínről. Az eljárás folyamán az esetben érintett károsult idős házaspár mindvégig abban bízott, hogy előbb utóbb sikerül megtalálni a közlekedési baleset másik résztvevőjét, annak érdekében, hogy kárukat megtérítse a biztosító.

 

Az eljárás hosszú hónapokig nem vezetett eredményre, ugyanis nehezítette az ügymenetet a lehetséges szemtanúk felkutatása. Az ügy előadója azonban nem adta fel, s végül erőfeszítése eredményre vezettek, meglett a baleset okozója. Ennek következtében az idős házaspár számára megoldódott a károkozás anyagi ellentételezése, ami komoly előnyt jelentett számukra szűkösre szabott költségvetésükben.

 

Információs háttér:

Az idős házaspár által írt köszönőlevél: „Kedves Ottó! Köszönetet mondunk az ügyünkkel foglalkozó Váradi Ottó r. főhadnagynak, és szívből gratulálunk úgy az EMBERI, mint szakmai hozzáállásához. Kívánunk NEKI az élet minden területén sok sikert és jó egészséget! Tisztelttel: pontos név és cím”.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek