2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Csapadékvíz elvezető rendszer Tolcsván

2010. június 30-án 10 órakor a Táncsics Mihály-Patak utca kereszteződésében ünnepélyes keretek között került átadásra a Táncsics Mihály és a Kossuth Lajos utcákban megépített csapadékvíz elvezető rendszer.

 

A megjelent, meghívott vendégeket Szabó Zoltán önkormányzati képviselő, a Tolcsvai Általános Iskola igazgatója köszöntötte.
A műsort követően Vojnár László polgármester köszöntötte a meghívott vendégeket:Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselőt, a támogató szervezet, Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség képviseletében megjelent: Pados Zoltán csoportvezetőt és Kolyvek Orsolya managert, a pályázatot elkészítő és a projekt lebonyolítását végző Goodwill Consulting program menedzserét, Berencsi Zsuzsannát, a beruházás kivitelezőjét: PATAK-VIZÉP Kft ügyvezetőjét: Kerülő Lászlót a tervezőt: KETEL Mérnök Iroda képviselőjét, Sivák József tervezőt

 

Vojnár László ismertette a megvalósítás sarokszámait, hangsúlyozta a csapadékvíz elvezető rendszer fontosságát, hasznosságát és köszönetet mondott valamennyi közreműködőnek.
A polgármester köszöntője után Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő örömét fejezte ki, hogy Tolcsva polgármestere nem adta fel, és sokat küzdött, hogy ez a beruházás megvalósuljon, és gratulált a mai átadáshoz.

Az avatás után Vojnár László meghívta a vendégeket a vízelvezető rendszer helyszíni bejárására.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek