2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Bűnügyi gyümölcskosár- „Leszüretelt” dinnye- és baracktolvajok

Bűnügyi gyümölcskosár- „Leszüretelt” dinnye- és baracktolvajok

Dinnye- és baracktolvajokat kerítettek kézre a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Négy aszalói férfival, illetve fiúval szemben folytat eljárást lopás miatt az Encsi Rendőrkapitányság. A megalapozott gyanú szerint az elkövetők, akik közül kettő még fiatalkorú július 27-én a hajnali órákban kiment a település határában lévő dinnyeföldre, ahonnan majd 170 kilogramm zöld héjú gyümölcsöt lopott el. Továbbá a helyszínen több tucatot meglékeltek, amelyeket aztán nem vittek el magukkal.
Az információ- és adatgyűjtés során úgymond reggelre már fény derült az elkövetők kilétére. A tetteseknél tartott házkutatás beigazolta a gyanút, hiszen a rendőrök megtalálták a zsákokba rejtett mézédes dinnyéket.
A baracktolvajokról állampolgári bejelentés alapján értesült a rendőrség. Az akkor még elsődleges információk szerint július 27-én egy gönci kertből idegenek, tehát nem a tulajdonos, több mázsa kajszi barackot szüretelt le illegálisan. Az Encsi Rendőrkapitányság nyomozói a kapott információk alapján azonnal munkához láttak, és ennek eredményeként hamar beazonosították a lehetséges elkövetőket. A náluk megtartott házkutatás pedig újfent beigazolta a gyanút.

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást a tettesekkel szemben, akik közül három gönci, egyikük pedig kékedi.
Az Encsi Rendőrkapitányság sikeres elfogásainak számát növeli, hogy sikerült két fiatalkorú autófeltörőt is elfogni. A két fiatal egy homgrodi ház előtt álló autót tört fel a napokban, és vitt el belőle különböző értékeket, például műszaki cikkeket, de még egy üveg sört is. A rendőrök rövid adat- és információgyűjtést követően elfogták a két helyi fiatalembert, akikkel szemben lopás miatt folytat eljárást a hatóság.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…