2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Bölcsőde épül Cigándon

Cigánd Város Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív program keretében – ÉMOP-2008-4.2.1.B.C – „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások komplex-, valamint bölcsődék önálló fejlesztése ” című pályázati felhívására pályázatot nyújtott be. A „Bölcsőde kialakítása Cigánd városában” című projektünket a támogató Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nevében eljáró VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. támogatásban részesítette.
A Projek elsődleges és közvetlen célja a bölcsődei ellátás megteremtése.
Cigánd Város Önkormányzatának rövid távú célja, hogy a helyi és a kistérségi lakosság számára elérhetővé váljon egy korszerű, megfelelő infrastruktúrával rendelkező bölcsőde, amely végleges és minőségi ellátást biztosít modern és hatékony eszközökkel, módszerekkel.
Ennek érdekében az önkormányzat egy funkcióját vesztett épület átalakításával, felújításával és bővítésével ad teret egy új komplexen akadálymentes bölcsőde kialakításának.
A 351,95 m2 alapterületű új bölcsődében 6 új munkahelyet teremtünk és a 2 gondozási egységben 20 gyerek elhelyezését biztosítjuk.
A projekt fizikai megvalósulásának tervezett napja: 2012.03.30.
A projekt összköltsége 84.766.082 Ft, a támogatás mértéke 80.527.777 Ft.
A támogatás intenzitása: 94,99%
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek