2024. 08. 14. szerda

Marcell
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Az ásványok divatosak, és spirituális indíttatás nélkül is hordhatjuk őket

Az ásványok felhasználásának számos verziója lehetséges és ehhez egyáltalán nem kell spirituális vonalon mozogni.

Bár kétségtelen, hogy sokan hisznek az ásványok különféle pozitív testi–lelki hatásaiban, nem szabad ezt összemosni a belőlük készült termékekkel: számos olyan kiegészítő létezik, melyek elsősorban az esztétika miatt kerülnek a forgalomba.

Cikkünkben ezeket fogjuk sorra venni – higgye el, nem csak az ezotériát kedvelő személyeknek valók ezek a használati tárgyak.

Kulcstartók, táskadíszek

Az egyik különösen népszerű felhasználási módja az ásványoknak az, amikor kulcstartót készítenek belőle. Ebből számtalan változat létezik, szinte csak a képzelet szab nekik határt – ha nem tudja elképzelni, mire is gondolunk, akkor nézzen szét az Ametiszt Ásványbolt ásványkulcstartó kínálatában!

Akadnak köztük egyszerű, fúrt köves változatok is, de elérhetők azok népszerű, horoszkópos vagy egyéb formát megjelenítő változatok is, melyet oly sokan keresnek mostanság. Ezeket a kulcstartókat rengetegen alkalmazzák táskadíszként is – ez egy remek ötlet arra, hogy egyedibbé és stílusosabbá varázsoljuk a kiegészítőinket.

Ásványból készült ékszerek is léteznek: nem csak madzagra függesztett kövekről van szó

Az ásványékszerekkel kapcsolatban gyakori tévhit, hogy csakis a zsinórra kötött köveket emlegetjük ilyen néven, pedig rengeteg egyéb változat is létezik: precízen megmunkált, szépen csiszolt ékszerek érhetőek el a piacon. Ezek az igényesen megmunkált darabok tökéletesen megfelelnek minden modernkori elvárásnak.

A palettán elérhetők a különféle nyakláncok, medálok, gyűrűk is – akár ezüsttel kombinálva vagy strasszos változatban is találhatunk ékszereket.

Lakberendezési tárgyként is megállják a helyüket

A természetes ásványok önmagukban is lehetnek a lakás díszei – remekül mutatnak a vitrinben, de asztaldíszként is kiválóan használhatók.

Ha valami extrább lakásdíszt keres, akkor kiváló alternatívát adhatnak az ásványból készült életfák, melyek számos színben és méretben elérhetők a piacon.

Ha inkább valamilyen praktikus felhasználási módot keres, akkor érdemes nyitott szemmel járni, hiszen rengeteg használati tárgyat is lehet már kapni, ami ásványból (vagy ásvány felhasználásával) készül: poháralátétek, kulacsok, tálak is léteznek.

Kinek éri meg ásványból készült tárgyakat vásárolni?

A kérdésre egyszerű a válasz: bárkinek, akinek szimpatikusak ezek a termékek. Számos esetben tapasztalható, hogy egyesek elzárkóznak az ásványok témájától, ennek viszont legtöbbször az információhiány az oka – sokan még mindig a spiritualitással kapcsolják össze ezeket a termékeket.

Az igazság az, hogy nem szükséges különösebb lelki vagy spirituális indíttatás a használatukhoz: bárki feldobhatja a megjelenését vagy az otthonát a különleges termékekkel, hiszen az ásványok akkor is szépek, ha nem tulajdonítunk nekik semmi hatást!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fontos tudnivalók a CBD-ről
A kannabidiol, ismertebb nevén CBD, a kannabisznövény egyik fő vegyülete, amely az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kap, amin az általa nyújtott…

További cikkek

Mi a szerepe a weboldaladnak?
Manapság, amikor lassan már az óvodások is össze tudnak állítani egy weboldalt, sokan ennek megfelelő komolysággal vágnak bele sajátjuk megtervezésébe…