2024. 08. 8. csütörtök

László
1 EUR 398 HUF
1 GBP 464 HUF

I. Lillafüredi Fashion & Beauty Show: Miskolc a divat térképént

A Flow & Business Kommunikációs Ügynökség örömmel jelenti be az első Lillafüredi Fashion & Beauty Show megrendezését, amely 2024. szeptember 15-én kerül megrendezésre a gyönyörű Bükk-hegység szívében található Hotel Palota Lillafüred**** impozáns helyszínén.

Az exkluzív rendezvény célja, hogy Miskolcot méltó helyre emelje a nemzetközi divatbemutatók térképén. A résztvevőket egy felejthetetlen divat- és szépségélmény várja, mely során megcsodálhatják a 2024-es év kiemelkedő hazai divattervezőinek kollekcióit.

A kifutón látható lesz Kiss Márk, a 2024-es év divattervezőjének extravagáns kollekciója, Lukéj Gabi, aki saját balatoni vitorlás festményei inspirálta női kollekcióját mutatja be és a BRUBENBRIDE Miskolc csipkékkel és csillogással tervezett esküvői ruhái is bemutatásra kerülnek profi modellek által.

A rendezvény különleges programja magában foglalja a VOLVO–Lukács Autó Kft. legújabb, tisztán elektromos modelljeinek bemutatóját is a kastélyhotel parkjában. A divatbemutató alatt hazai hírességek és Miskolc tehetséges énekesei gondoskodnak a zenei élményről, hogy a látvány még lenyűgözőbb legyen. A kifutón énekes fellépők között szerepel:

  • Király Linda
  • Vastag Csaba
  • Singh Viki
  • Varga Andrea
  • Szécsi Viktória
  • Cselepák Balázs

Az estet egy exkluzív, élő zenés after party zárja a hotel elegáns éttermében, ahol a vendégek különleges Fashion koktéllal koccinthatnak.

Jótékonysági esemény: A szervezők fontosnak tartják, hogy támogassák a helyi tehetségeket is, ezért a rendezvényhez kapcsolódóan egy amatőr modell castingot is szerveznek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye és Miskolc számára. Keressük a vármegye és Miskolc négy legtehetségesebb fiatal hölgyét vagy fiatalemberét, akik mindig is modellkarrierre vágytak, de eddig még nem tették meg az első lépést álmaik felé. Szeptember 15-én neves szakemberek és hírességek érkeznek Miskolcra, akik segíthetnek valóra váltani álmaikat és elindítani karrierjüket. A felhívás részleteit hamarosan közzé tesszük.

PROGRAM:

  • 14:00 – 17:00: Szakmai előadások neves szakértőktől a legújabb szépségápolási trendekről és kozmetikai kezelésekről a Beatrix teremben
  • 18:00 – 19:30: Fashion Show a legkiválóbb hazai divattervezők kollekcióival és sztárfellépőkkel a kifutón
  • 19:30 – 22:00: Élő zenés after party és exkluzív állófogadás

A program teljes időtartama alatt, exkluzív egyedi termékek kiállítása a Lobby bár halljában.

Helyszín: Hotel Palota**** Lillafüred, Miskolc, Erzsébet sétány 1
Időpont: 2024. szeptember 15., 14:00 – 22:00
Műsorvezető: Jancsó Dóra

A Flow & Business Kommunikációs Ügynökség vár minden érdeklődőt, hogy közösen ünnepeljük a divat, szépség és zene varázsát ezen a különleges napon.

További információ:

Flow & Business Kommunikációs Ügynökség
E-mail: info@flowandbusiness.hu
Telefon: +36 70 384 3568
Web: https://www.flowandbusiness.hu/

https://www.flowandbusiness.hu/elso-lillafuredi-fashion-and-beauty-show/

További részletekért és sajtóanyagokért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a fenti elérhetőségek egyikén.

Miskolc, 2024. július 14.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek