2024. 08. 2. péntek

Lehel
1 EUR 397 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Tartalommarketing építőipari cégeknek: 5 egyszerű lépés a még több projekthez

Tartalommarketing építőipari cégeknek: 5 egyszerű lépés a még több projekthez

Van az építőipari cégednek online jelenléte? Ha nincs, de szükséged lenne több munkára, érdemes átgondolni a tartalommarketing-stratégiádat. Az építőipari tartalommarketing csodákra képes, és az alábbi 5 lépés segíthet a céljaid elérésében.

1. Fejleszd a webhelyedet az építőipari marketing érdekében

Van a cégednek honlapja? Ha nincs, soha nem késő létrehozni egyet. Ha igen, akkor optimalizálva van SEO-ra? Egy egyszerű webhely, amely nem hoz hasznot, nem elég. Egy olyan webhelyre van szükséged, amely üzletet hozhat.

Amikor egy felhasználó megérkezik a webhelyedre, érdemes elérni, hogy ott maradjon. A jól működő webhely kulcsa a gyors betöltés, a könnyen navigálható menük, a cég teljes részleteinek megadása a láblécben, tényleges képek a munkádról, ajánlások, „aktív” közösségi média fiókokra mutató hivatkozások és egy hasznos blog.

2. Automatizáld az e-mail marketinget az építészeti marketing hatékonyságáért

Az e-mail marketing során tájékoztasd leendő ügyfeleidet legújabb terveidről, kedvezményeidről és kampányaidról. Egy személyre szabott megközelítés sokat számít, és az ilyen kampányok akár 76%-kal növelhetik a bevételt. Ehhez szükséged lesz egy weboldalra, amely összegyűjti az érdeklődők e-mail címét. Az oldalon elhelyezett feliratkozási mező segíti ezt. Automatizált e-mail marketinggel rendszeresen kapcsolatban maradhatsz a leendő ügyfeleiddel.

Az építőipari vállalkozás marketing valóban egy csodálatos dolog, amit többek között tartalommarketinggel is erősíthetsz, de ennél összetettebb a feladat. A Marketing Professzorok csapata szívesen elveszi a válladról a terhet, keress fel minket és segítünk a lehető legtöbb projektet megszerezni neked!

3. Alkalmazz helyi SEO stratégiákat az építőipari marketing fellendítésére

A helyi SEO, vagyis a keresőoptimalizálás egy olyan tartalommarketing-stratégia, amelynek célja, hogy a webhelyed előrébb kerüljön a keresőmotorok találati listájában. Ha valaki építőipari céget keres a környékeden, a helyi SEO segít abban, hogy a te céged jelenjen meg az élmezőnyben.

A helyi SEO egyre fontosabbá válik, mivel a felhasználók egyre gyakrabban használják a keresőmotorokat vállalkozások felkutatására. A statisztikák szerint a helyi felhasználók 97%-a az interneten keres helyi vállalkozást. Így a webhelyed láthatóságának növelése segíthet új ügyfelek megszerzésében. Emellett a cégadatokat megadhatod különböző online adatbázisokban, például a Google Cégem oldalon, vagy más népszerű adatlapokon az országodban. Az ilyen listákhoz nem feltétlenül szükséges egy webhely.

4. Reklámozz a közösségi médián keresztül az építészeti marketing sikere érdekében

A közösségi média tartalmainak kezelése a tartalommarketing része. A világ lakosságának 57,6%-a használja ezeket a platformokat, így minden poszt, videó vagy tekercs tartalommarketing.

Építőipari cégként tegyél közzé jó minőségű építési képeket és projekt előtti-utáni fotókat az Instagramon, Facebookon vagy Pinteresten. YouTube-on rövid videókkal mutasd be projektjeidet, LinkedIn-en pedig részletesen oszd meg a céged profilját és a „Rólunk” rovatot.

5. Használj videó marketinget az építőipari marketing részeként

A videók maradandó hatással vannak a memóriánkra, és az építőiparban alapvető szerepet játszanak a munkád bemutatásában.

A videomarketing hatékony stratégia az építőipari cégek számára; használj videókat a webhelyeden, YouTube-csatornádon vagy közösségi média profiljaidon, hogy figyelmet kelts. Mutasd be elégedett ügyfeleidet és projektjeidet. Ezek a videók növelhetik a forgalmat, a márka elköteleződését és a webhely látogatottságát./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …