2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Betegség miatt elmarad Rita Ora koncertje a Campuson

Betegség miatt elmarad Rita Ora koncertje a Campuson

Beérkező levelek

sajto@levlista.campusfesztival.hu a(z) royalmagazin.hu domainen keresztül

19:10 (3 órával ezelőtt)

 Ma délután Rita Ora menedzsmentje arról tájékoztatta a Campus Fesztivál szervezőit, hogy az énekesnő kórházba került, így nem tud fellépni Debrecenben.

Rita Ora tegnap érkezett Budapestre, ahol rosszul lett és orvosi ellátásra szorult, de állapota továbbra sem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon. „Az énekesnő stábja hiába dolgozott már tegnap este óta a Campus Fesztivál nagyszínpadán, sajnos az énekesnő betegsége miatt nem tudjuk megtartani a ma esti koncertet.”- nyilatkozta Süli András programigazgató. „Rita Ora tervezett időpontjában Rúzsa Magdi koncertjét lehet majd látni, természetesen a műsorváltozásról és egyéb információkról a fesztivál közösségi oldalain tájékoztatunk mindenkit.” A METAL-SHEET NAGYSZÍNPAD programja: 17:00 Anna and the Barbies18:30 Zenevonat az LGT Sztárjaival20:15 ByeAlex és a Slepp22:00 Rúzsa Magdolna A fesztivál zárónapján egyébként olyan nevek is színpadra lépnek mint a Carson Coma, T.Danny, 30Y, az Ossian, Kerekes Band és a Tankcsapda is rendhagyó koncertet ad ezúttal akusztikus hangszerelésben.

címzett: sajto

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…

További cikkek