2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Ingyenes fotókiállítás nyílik a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat nyertes képeiből

Ingyenes fotókiállítás nyílik a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat nyertes képeiből

Idén második alkalommal rendezték meg a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázatot. A szervezők két kategóriában várták amatőr és profi fotósok képeit. Az „Ébredő BudaPart” és az „Élet a BudaParton” kategóriákra közel 100 pályamunka érkezett. A legjobb képekből ingyenes kültéri pop-up kiállítás nyílt Budapest legmodernebb városnegyedében, az öböl melletti sétányon.

 A BudaPart városnegyedet fejlesztő Property Market 2023. májusában hagyományteremtő céllal indította útjára a ”Nekem a BudaPart…!” fotópályázatot. A verseny olyannyira népszerű volt, hogy idén májusban a lelkes amatőr és profi fotósok újra nevezhettek, ezúttal az „Ébredő BudaPart” és az „Élet a BudaParton” kategóriákban.

Az idei évben is sokakat mozgatott meg a BudaPart és a Kopaszi-gát modern természetközelisége: közel 100 fő nevezett a fotópályázaton, akik között találhatók hobbifotósok és profik; budaparti lakosok, dolgozók és a BudaParton kikapcsolódó érdeklődők is. A beérkező képek közül a BudaPart Facebook-felhasználói szavazták meg a shortlistre kerülő fotókat. A pályamunkákra több ezer szavazat érkezett, végül a három legtöbb pozitív reakciót begyűjtő kép közül zsűri állította fel a végső sorrendet.

A „Nekem a BudaPart…!” fotópályázaton a 30 legtöbb szavazatot kapott kép most egy ingyenes kültéri pop-up kiállítás keretében is megtekinthető az öböl melletti sétányon egészen addig, amíg az időjárás engedi. A képek megtekintését azoknak is ajánljuk, akik nem szakmai szemmel tekintenek a fotózásra, hiszen különleges megközelítésekből láthatják Budapest legszebb és legmodernebb városnegyedét. A fotózás szerelmeseinek pedig érdemes követniük a BudaPart Facebook– és Instagram-oldalát, ugyanis a jövőben várhatók még hasonló pályázatok. A „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat díjazottjai, a BudaPart szolgáltatóinak ajándékaiban részesültek.

A Kopaszi-gát melletti BudaPart, melyet korábban a világ legjobb városnegyed-fejlesztésének választottak, nem csak „15 perces város” koncepciójáról híres. Itt található hazánk legmagasabb épülete, a MOL Campus, Budapest első szabadvízi strandja, a FLAVA Beach, emellett megannyi étterem és kávézó, szálloda, összesen több, mint 40 szolgáltató, programok és rekreációs lehetőség várja az itt élőket, itt dolgozókat és az ide érkezőket.

 

A kiállítás helyszíne: BudaPart, Kopaszi-gát, Újbuda

Megközelíthetőség: 1-es villamos, 107, 154, 33, 33A, 133E

A kiállítás egész nap látogatható

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek