2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Miért diszkriminál a közpénzből fenntartott miskolci sajtó? 

Miért diszkriminál a közpénzből fenntartott miskolci sajtó? 

Az elmúlt hetekben két alkalommal is szerettem volna sajtótájékoztatót tartani arról, hogy három módosító indítványomnak köszönhetően több utcában is lesz útfelújítás, (Lauday-Faller, Kodály, Honszerző).
Azonban a két meghirdetett sajtótájékoztató egyikére sem érkezett meg a miskolci sajtó, miközben ezzel szemben a városvezetéshez tartozó képviselő szinte ugyanebben a témában tartott mindkét sajtótájékoztatójára elmentek és le is adták. Sajnos nem elszigetelt esetről van szó, hiszen ha valaki visszanézi az elmúlt öt év nyomtatott újságjait, akkor látni fogja, hogy a megjelenéseim száma közel nulla. Pedig legalább kéthetente volt sajtótájékoztatóm, vagy közleményem. Ez különösen akkor érdekes, ha tudjuk, hogy a miskolci médiát már az a balliberális városvezetés irányítja, amely papíron a sajtószabadság híve. Ráadásul ezzel csorbítják több ezer miskolci választópolgár jogait, hiszen 2019-ben több mint 30%-os eredménnyel kerültem be a testületbe, a Mi Hazánk pedig 2022-ben az országgyűlési választásokon több mint 8%-ot kapott a miskolci választókörzetben.
 Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…