2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy színpadon szerepelni a Rippel fivérekkel?

Újabb tehetségek után kutatnak a Rippel fivérek

Gyopárosfürdőn választják ki azokat a tehetséges fiatalokat, akikkel a Rippel fivérek közösen fognak fellépni többezer néző előtt. Az előző hétvégén felállított kilencedik világrekord után, világkörüli turné lehetőségét fontolgatja a mozgásművész-akkrobata testvérpár. A 2010. július 19-én induló, egy hetes tábor ideje alatt fogják kiválasztani a show résztvevőit. Emellett minden lelkes amatőr számtalan gyakorlatot és technikát sajátíthat el. A legjobbakkal fogják begyakorolni a premier előadást, amelyet Magyarországon mutatnak be. A mozgásőrült fivérek ezúttal szakítanak a hagyománnyal. Közös showt készítenek a tehetséges és lelkes diákjaikkal. A tőlük megszokott módon, ez az előadás sem lesz hétköznapi. Várhatóan több külföldi felkérés is érkezni fog az első előadás után, ezért a fiúk nem zárják ki egy világkörüli turné lehetőségét sem.

7 éves kortól 99 évesig bárki részese lehet az első Gyopárosfürdői Rippel Akadémia tábornak, ahol az Orosháza mellett található, gyopárosfürdői élmény- és parkfürdőben különleges tanterv alapján kezdik el a tehetségek felkészítését a rendhagyó műsor előadására. Természetesen a strandolás és a játékos vetélkedők sem maradnak el, de még sok más izgalmas programra is számíthatnak az akkrobata-művész titánok, mint például a hagyományörző éjjeli túra, amelyet a két főkolompos, Ferenc és Viktor vezet. A hét nap, hat éjszakán át tartó programsorozat zártkörű, illetve a jelentkezők száma korlátozott.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek