2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Roller-dílerek – elfogták az óvodai tolvajokat

Lakossági bejelentés alapján sikerült elfogni azokat a tetteseket, akik a napokban egy kazincbarcikai óvodából loptak gyermekjátékokat. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egy 27 és egy 38 éves kazincbarcikai férfival szemben. A gyanúsítottak az egyik kazincbarcikai óvoda raktárából vittek el különféle gyermekek által használt játékokat, hogy azokat később értékesíthessék.

A rendőrségre tett bejelentés gyorsaságának köszönhetően a forró nyomos intézkedések szinte azonnal eredményre vezettek, azaz a nyomozók elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Így megkerültek a rollerek, kerékpárok, homokozó szettek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy azonnal értesítették a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek