2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Fesztivál mindenkinek

Fesztivál mindenkinek

Fesztivál mindenkinek Az operafesztivál kiegészítő programjai minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást kínálnak. Hamisítatlan kulturális kavalkád Miskolc belvárosában!

Nagyszínpad

A Városház téren felállított nagyszínpad műsorában világzenét és Európa egy-egy tájának jellegzetes muzsikáját játszó együttesek fellépése mellett a fesztivál elmúlt 9 évének legszebb pillanatai elevenednek meg újra.

Itt ünnepeljük a „Bartók + …” operafesztivál 10. születésnapját, naponta más-más év zenei csemegéit élvezve. Miskolc közkedvelt zenekarai, a Miskolci Nemzeti Színház professzionális művészei mellett idén is fellép az „utánpótlás”, a város ifjú muzsikusai. Természetesen Budapestről, Európa Kulturális fővárosából, Pécsről és Magyarország távoli pontjairól is érkeznek énekesek, zenészek.

 

Fesztivál mindenkinek Kézműves vásár

A fesztivál kézműves vására remek alkalmat kínál egy délutáni kiruccanásra a gyerekekkel. Látható, mit készít a fafaragó, a szűcs, a kovács, a kosárfonó, a papírmerítő, a gyöngyfűző, a bőrszíjas, a hagyományos táskakészítő, a keramikus, a gyertyakészítő, az üvegműves …

Vásárlás közben mindig jól esik egy falat finomság, válogasson hát a gasztronómiai kiállítók termékeiből: sajtok, házi rétesek és pékáruk, kenyér és kelt lángosok, különféle fánkok, palacsinta, lacikonyha, házi jellegű édességek, reform konyha…

 

Borfesztivál

Az Erzsébet téri Borfesztivál emlékezetes nyáresti programokat kínál, alkalmat a vidám baráti beszélgetésekre. A tokaji, a bükkaljai, az etyeki, a villányi és a pécsi pincészetek borainak kóstolása mellé mi zenét kínálunk: hétköznap 19 órától, pénteken és szombaton 20 órától.

 

Múzeumok éjszakája

A Múzeumok Éjszakája alkalom a tartalmas kulturális kikapcsolódásra valamennyi korosztálynak. A kézműves foglalkozásoktól kezdve a különböző koncerteken át a változatos gasztronómiai kínálatig számtalan rendezvényelem színesíti az estét.. A Fröccsfesztivál helyszíne a Herman Ottó Múzeum papszeri kiállítási épülete.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek