2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Világprodukció a levegőben

Világprodukció a levegőben

Világprodukció a levegőbenSimet László negyven méter magasan motorozik

Két templom között sétált a levegőben két éve, most két daru között motorozik egy drótkötélen. Kispest ünnepén vasárnap este mutatja be lélegzetállító produkcióját a világhírű légtornász Simet László, amelyre bizonyára most is több ezren lesznek kíváncsiak, mint legutóbb, amikor harminc méter magasan ment át egyik templom toronyból a másikba. az izgalmas, látványos motorozásra.

– Nagy élmény újra Kispestre jönnöm, hiszen édesapám révén van ide kötődésem, ő ugyanis néhány évig itt lakott közel a templomokhoz, a Kisfaludy utcában – mesélte Simet László, aki már nagyon készül a Magyarországon páratlan, izgalmas és igen látványos levegő-motorozásra. – A család is nézte legutóbbi produkciómat. Egyébként a párom is légtornász, természetes hogy mindig izgulunk egymásért. Nem lesz veszélytelen a mostani produkció sem, amit élesben csinálok, mert csak így van értéke…

 

– Soha nem használ biztonsági kötelet?

– Úgy az egész nem olyan érdekes és értékű, de azért ott van biztonságképpen az egyensúlyózó rúd, a nélkül egy tapottat sem mennék a levegőben negyven-ötven méter magasságban, nem hogy motoroznék.

 

– Most milyen motorra száll?

– Egy Honda kétszázötvenesre, ezzel „utazom” drótkötélen a két daru közt negyven méterre az emberek felett… Remélem ezt is nagyon fogják élvezni, mint a két évvel ezelőtti sétát. Az emberek megérzik, hogy melyik produkciónak mi az értéke és a sikerek további merészségre ösztönöznek. Vannak még izgalmas terveim, de ezekről most még korai lenne beszélni.

 

Temesi László

Fotó a facebook-ról

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek