2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • 3500 kávékupon hullott az Oktogonon a járókelők lábai elé

3500 kávékupon hullott az Oktogonon a járókelők lábai elé

Ingyen kávézhatnak a legszemfülesebbek

Lépten-nyomon szállingózó és elhullott kuponokba botlottak azok a járókelők, akik tegnap 17 óra körül az Oktogon környékén sétáltak. Egy angol tulajdonban lévő kávéházlánc ajándék cappuccino-ra invitáló kuponjait szállító futár ugyanis egy szerencsétlen baleset folytán az összes szelvényt elhagyta – az arra járók legnagyobb örömére. A Costa Coffee hálózat képviselője a történteket kommentálva elmondta, hogy a napokban gyártatták le 3500 darabos éves kuponmennyiségüket, mellyel a futár éppen a központi irodájukba tartott. A motoros futár szerencsétlenül vett kanyarja után szerteszét hulló kuponokra azonnal figyelmesek lettek az arra sétálók, így pár perc múlva már hűlt helye volt a papírhalomnak.

A kuponokat szállító futár elmondása szerint még soha nem történt sem vele, sem kollégáival hasonló eset: „Egyszer csak a motor hátulja felől érkező furcsa zajra lettem figyelmes, hátrafordultam, és akkor vettem észre, hogy a nyitott csomagtartóból szanaszét fújja a szél a kuponokat. A kezdeti ijedtség ellenére végül úgy néz ki, nem okoztunk helyreállíthatatlan károkat, megbízónkkal sikerült higgadt körülmények között rendezni az ügyet”.

Bár a kuponokat kávéházukba látogató vendégeink grátisz ajándékának szánták, a történtek után természetesen minden érvényes kupont beváltanak. „Sőt, a szerencsétlen balesetre megpróbálunk szerencsés véletlenként tekinteni, hiszen így olyanok is meg fogják ízlelni kávékülönlegességeinket, illetve megtapasztalhatják magát a Costa élményt, akik hasonló ösztönzés nélkül esetleg nem tették volna” – tette hozzá Gótzy Miklós, a kávéházlánc magyarországi képviselője.

Akiknek nem volt akkora szerencséjük, hogy tegnap az Oktogon környékén elcsípjék a kuponesőt, és így lemaradtak az ingyen kávé lehetőségéről, azok vigasztalásul megtekinthetik az egyik járókelő által rögzített amatőr videófelvételt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek