2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A munka

Zsidró Tamás: A munka szerintem az, ami fárasztja az embert. A munka szó eléggé le van degradálva – megyek melózni, megyek a munkába -, majdnem hogy negatív kifejezés. Én inkább alkotni megyek be az üzletbe, és nem a munkába, mert az egy kicsit Csepel Művek-es. Ugyanúgy érzem magam, amikor bemegyek, mint sok százezer fodrász, akik – akár a biciklitárolóból átalakított fodrászüzletben – dolgoznak. Emberekkel dolgozunk, és annyi féle ember jár hozzánk, amennyi féle csak lehetséges. Vannak olyan barátaim – jó fodrász mesterek -, akik hatvanon felül vannak, sőt van olyan is, aki hetvenen felül, és a mai napig tolják az ipart. Csinálják, és nem a pénz miatt.

 

Vannak olyan külsős munkáink – nem akarok itt senkit megsérteni -, fotózások, vagy tévés műsorok, amikbe az ember, majdnem hogy munkába megy be, és tényleg csak azért vállalja el, hogy az imázst építse, egy kicsit ott legyen a médiában – mondta Zsidró Tamás a Sztárportréban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek